The Gathering - Dag 1

NEI! Jeg forsov meg! Typisk, den ene dagen du tenker at du skal tidlig opp.
Pakket alt dagen i forveien, tross alt en erfaren TG-veteran (Les: gammel og vis) så det var bare å bære alt ned i bilen.
VROOM - Ok, jeg fortjener kanskje en fartsbot oppover mot holmestrand - heldigvis slapp jeg fint unna og jeg kom meg til Holmestrand på imponerende tid. "Odin, jeg står utenfor!" - Han kommer seg inn i bilen og vi suser gjennom Drammen, mot Oslo. Hamar! Her kommer vi! ... rakk ikke en gang tenke tanken ferdig før vi støtte på første køen nedenfor skedsmo. De lokale avisene og politiets twitter ble sjekket - vi hadde tross alt god tid akkurat nå. Ingenting - ikke før vi kom oss på en bensinstasjon, så vi en kranbil rett nedenfor. Det skal også nevnes at det suste 3 ambulanser forbi oss mens vi satt i køen.

Spol fremover gjennom enda en kø, innsjekking og masse klemmer på venner man ikke har sett siden forrige TG.

Åpningsshowet! Her har de tatt en helt annen vending enn tidligere. Det hele startet med et orkester som spilte gamle sanger, rett og slett behagelig å høre på. Mye mer min stil enn f.eks. Broiler som spilte på slutten av showet. Lemaitre stakk også snuta innom, kanskje en av mine favoritter som jeg til stadighet er innom når jeg leter etter noe å høre på.

Alt i alt var sceneshowet for noen og en hver og det virket som om publikum foran scenen koste seg med dans og lyrisk nytelse.

 


Foto: Sander Duun Sitter

 Foto: Sander Duun Sitter

 


SONY DSC
Foto: Sander Duun Sitter

 

SONY DSC
Foto: Sander Duun Sitter

 

#TG #TheGathering #TG16 #Vikingskipet #Hamar #Dataparty #Påske #spmgtg16

0

Skriv en ny kommentar