Sivil leteaksjon i nattens mørke

Kvelden var enda ung da jeg mottok en telefon fra min søster; fortvilet fordi hun ikke fant sin meget fulle venninne.
"Når og hvor så du henne sist" spurte jeg. Svaret jeg fikk var på utsiden av baren for under ett minutt siden.

Etter en samtale der jeg forsøkte å komme med litt broderlige råd som hvor hun kanskje kunne være og slikt tok min søster seg en tur rundt i byen for å lete etter venninnen sin, som var sporløst borte. Min søster gikk innom matsteder og andre plasser der man kunne konsumere alkoholholdig drikke og la fra seg sitt nummer hos dørvakter og på bensinstasjoner. Det gikk vel ca en time før jeg igjen ble kontaktet og jeg sa meg da villig til å bli med på letingen.

Rundt og rundt i byens parker, bakgater og mørkere smug. Borte var hun. Politiet var på dette tidspunktet kontaktet, samt diverse taxisjåfører vi kom over. Telefonnummer ble igjen delt ut og ingen ringte tilbake. Det endte med at jeg tok med min søster hjem til meg slik at hun fikk seg noe vann og en matbit, noe hun ikke ønsket. Man kommer dog langt med litt vann, en t-skjorte og joggebukse - sånn for å roe ned kroppen litt. Tross alt regn og kjølig ute.

Vi spoler frem til nå ca kl 4 på natten, venninnen ringer fra et ukjent nummer. Hun hadde våknet i bilen til en fremmed kar der hun hadde sovet i flere timer mens han hadde kjørt rundt i byen. Noe spesielt mener nå jeg, politiet var enig. Alt i alt kom hun til rette etter nærmere 4 timer leting uten at hun hadde tatt skade. Selvsagt fryktet man det værste. Enda godt det gikk som det gikk.

Late night party
Bildet er IKKE av vedkommende. - Licensed from: warrengoldswain / yayimages.com


 

1

Godt at det gikk bra! Og enda godt, selv om det var merkelig, at han bare kjørte rundt i byen, og ikke var en fæling som kjørte avgårde. Kommer farlig langt på 4 timer.

Skriv en ny kommentar