Spillanmeldelse: Black Ops 3 - Eclipse DLC

Tittel: Black Ops 3 - Eclipse DLC
Sjanger: FPS
Utvikler: Treyarch
Utgiver: Activision
Utgivelsesdato: 19. mai, 2016 (PC)

Spillet er sponset.

 

Etter en del timer med forrige DLC la jeg Black Ops 3 på hylla til fordel for mer Civilization V (100 % achievements nå!), Stellaris og Planetside 2, en gammel klassiker. Jeg plukket igjen opp Black Ops 3 for å teste denne nye DLC-en som var kommet. Har dessverre ikke testet altfor mange timer, men det jeg har testet har vært gøy.

 

Zetsubou No Shima 

Zombiekartet i DLC-en. Vi følger karakterene videre fra de to tidligere zombiekartene i det de ender opp på en overgrodd øy med kanskje enda flere zombier enn tidligere. Det føles i det minste slik. Kartet er stilig og følger den mørke og litt dystre følelsen man får fra å spille zombiekartene. Kartet er fullspekket med hemmeligheter man kan oppdage, noe som alltid er et stort pluss i min bok. Du trenger ikke lenger åpne en haug av dører, du må denne gangen kutte ned spindelvev og klatreplanter. Det siste det er greit å nevne om dette kartet er at du må fylle en form for maskin som planter frø, noe som vil holde deg opptatt mye av tiden.

 

Rift 

Rise? Nei, Rift var det. Det bare minner en del om Rise. Det finnes ikke like mange "bakgater" som i Rise for å flanke fienden, men man kan fortsatt lett finne veier som blir mindre brukt. Det er også her en del steder man kan løpe på vegger for å utnytte kartet til det fulle.
Utseendet til kartet er kanskje ikke det mest spennende, men mer strategisk i måten de har plassert ut objekter og at man må løpe på vegger over åpne områder du absolutt ikke vil falle ned i. Som de fleste kart er det i midten flesteparten av spillerene befinner seg.

 

Spire 

Nok et kart som tar oss med opp i skyene. Denne gangen på en veldig moderne flyplass der fly legger til som skip ville gjort til en havn. Ikke så mye "rot" på dette kartet, rene linjer og jeg føler jeg kan trekke enkelte paraleller til Skyjacked i forrige DLC-en. Dette er et kart du helst vil være sniper på, noe jeg trenger mer trening i, det er helt klart. Det er flere gode posisjoner man kan stå på for å få en meget god oversikt over nesten hele kartet. I motsetning til de fleste andre kart, holder folk seg unna midten på dette kartet, da det er altfor åpent og enkelt å bli plukket av snikskytterne som står trygt og godt nesten tilbake i spawn. Er du heldig, klarer du kanskje å snike deg ut på sidene om det spilles ting som Domination, der man blir automatisk trukket mot midten. Ikke helt kartet for veldig mange som spiller agressivt, meg inkludert.

 

Verge 

Verge skal være en gjenskapelse av kartet Banzai fra Call of Duty: World at War. Et spill jeg ikke var veldig mye innom, dessverre. Jeg syntes de har tatt mye av Borderlands, en spillserie jeg setter øverst på hyllen av spill jeg ville hatt med til en øde øy. Jeg går rett og slett ikke lei.
Det er to sider som kriger over et vannområde i midten, alt foregår i etterdønningene av en verden som har gått under. Midten består av mye rot og søppel man kan gjemme seg bak. Rett og slett tilstander som ville vesten der man tilfredsstiller en del ulike spillestiler. På ene siden har du en gruvegang der du håper at du ser fienden før vedkommende ser deg. Det er trangt men gruvegangen har noen sidepassasjer man kan gjemme seg for snipere i. Andre siden består av et langt mer åpent område med litt vann det går an å gjemme seg i om sniperene er opptatt andre steder.

Babler jeg for mye om snipere? Kanskje jeg er litt for bitter..

 

Knockout 

Dette var min favoritt. Et utrolig vakkert tempel der man kan gå seg vill uten problemer. Det er små rom, større rom og både åpne uteområder samtidig som det er litt trangere plasser som lange korridorer. Dette er kartet for deg som virkelig har en høy variasjon av spillestil. Spesielt gøy er det å løpe rundt med meelevåpen på dette kartet, gjerne mens man går usynlig og leker litt ninja. Hele kartet er som en stor maurtue av ganger som fører deg fra A til G og tilbake til E. Passer ikke bare utmerket til de som har høy variasjon av spillestil som tidligere nevnt, men også de som liker å spille mange ulike typer av spill. Det var ikke en samling av folk på bestemte plasser og man var nesten litt redd for å blunke i frykt at det kunne være noen rundt neste sving.

 

 

#spillmagasinetreview #anmeldelse #BO3 #blackops3 #eclipse #spill #spillanmeldelse #terningkast #spmg

Battlefield 1 er bekreftet!

ENDELIG er det bekreftet. Battlefield 1! Å FY som jeg gleder meg!

Hester, dobbeltdekkere, gass og flammekaster!? Samt mye mer meele ser det ut til.
Det er ikke noe poeng å få tak i meg fra 21. oktober, med mindre du vil være med.

https://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ

Battlefield 1 lanseres 21. oktober til Xbox One, PS4 og PC.